Personuppgifter
Genom att beställa via hemsidan godkänner du att vi behandlar uppgifter om dig. Du kan när som helst själv kontrollera och ändra dina uppgifter genom att logga in på ditt konto.

Frakt 
Vi tillämpar enhetsfrakt vilket innebär att du endast betalar 19:- i frakt och expeditionsavgift oavsett hur mycket du beställer, inga andra avgifter tillkommer oavsett vilket sätt du väljer att betala. Vi skickar dina varor med posten som brev eller paket med DHL.

Ångerrätt & Reklamation
Du har alltid 14 dagars ångerrätt enl. distansköpslagen och kan skicka tillbaka dina beställda produkter och få pengarna tillbaka. Du betalar dock själv returfrakten. Skicka varorna i lådan de kom med till adressen nedan. Glöm inte att skicka med namn och ordernummer. Om du har betalat med Swish behöver vi även bankkontonummer och bank.

Vid ev. reklamation tillämpas Konsumentköplagen. Vid ev. tvister följer Kepsar.se ARN´s (Allmänna Reklamations Nämndens) beslut. Om din försändelse är skadad vid ankomst anmäler du detta direkt till utlämningsstället.

Betalningsavgifter
Kepsar.se tillämpar inga betalningsavgifter. Du kan betala med kort, Swish eller mot faktura. I dagsläget är det endast möjligt att beställa mot faktura till folkbokförd adress.

Faktura: 0:- , 14 dagar till förfallodatum. Tillsammans med Klarna erbjuder kepsar.se möjligheten att beställa varor mot faktura. För att beställa mot faktura krävs att leveransadressen överensstämmer med folkbokföringsadressen samt att det inte finns några betalningsanmärkningar.

Leveranstider
Leveranstiderna varierar men är normalt 2-4 arbetsdagar.

Leveranssätt
Försändelserna skickas med Posten eller DHL. I de fall försändelsen tilldelas ett kollinummer sänds detta till dig så att du kan följa leveransen via nätet.

Alla priser på hemsidan är inklusive svensk mervärdesskatt, moms, 25%.

Kepsar.se drivs av Custom Corner AB.

Adress