Välj kepsmodell

Här hittar du alla kepsmodeller.

Välj modell nedan eller använd menyerna till vänster för att sortera kepsar efter pris, modell, färg etc.

Välj kepsmodell Det finns 225 produkter.

Underkategorier

 • Kepsar - Baseball

  Baseballkepsar har böjd skärm och justerbar storlek - oftast med kardborre men även plastspänne eller metallspänne förekommer. Baseballkeps är den vanligast förekommande modellen av keps och troligtvis den kepsmodell de flesta tänker på när de hör ordet keps. Vi har en stor mängd baseballkepsar från olika leverantörer och i olika färger.

 • Kepsar - Trucker /...

  Truckerkeps eller nätkeps finns i en mängd olika modeller och färger. Det som utmärker en truckerkeps är att bakpanelerna är i nät istället för tyg vilket gör dem lite svalare - perfekt på sommaren eller i en varm, fuktig lastbilshytt!

  Truckerkepsar har normalt sett fem paneler vilket ger dem en lite högre profil men vi har även truckerkepsar med sex paneler som då påminner lite mer om en vanlig baseballkeps men med nät i bakpanelerna.

 • Kepsar - Snapbacks

  Vi har ett mycket stort urval av snapback-kepsar, snapbacks som har blivit så populära igen. Vi erbjuder två olika modeller i totalt 34 olika färger - Snapbacks med grå underskärm från OTTO och Snapbacks med grön underskärm från Yupoong.

  Vi kan även erbjuda brodyr på dessa om så önskas. Kontakta oss gärna för mer information.

 • Kepsar - Army /...

  Armykepsar eller militärkeps ( konduktörskeps, castrokeps ) har en lite kortare skärm, hög profil med kraftig vinkel mot skärmen och böjd skärm.

  Vi har flera olika modeller av millitärkepsar och army-kepsar som passar de flesta: Enfärgade, camouflage, flexfit, barnstorlekar.

 • Kepsar - Flexfit

  Flexfit innebär att kepsen har resår istället för spänne och därmed kan ha täckt nacke samtidigt som den sitter perfekt. Flexfit blev snabbt väldigt populär och har tillverkats åt en mängd populära märken som Adidas, Fox Racing, Volcom, Burton Snowboards och många många fler. Ibland kallas även andra kepsar med resår för Flexfit men det är fel - det finns bara en tillverkare av äkta Flexfit.

  Vi säljer endast äkta Flexfit, men i mängder av olika modeller och färgkombinationer.

 • Kepsar - Barn

  Barnkepsar. Massor av olika kepsar för barn som är lite mindre i storleken för att passa ett mindre huvud. Våra barnkepsar är snygga, håller hög kvalitet och finns i många modeller och färger. Dessa kepsar passar barn ca. 3-8 år.

 • Övriga kepsar

  Övriga kepsar.

per sida
Visar 217 - 225 av 225 artiklar
Visar 217 - 225 av 225 artiklar